Deze week op woensdag schnitzel met Stroganoffsaus en donderdag kip-kerrie met rijst

Ook deze week weer twee lekkere gerechten bij “Eten wat de pot schaft. Op woensdag serveren we een schnitzel met Stroganoffsaus en donderdag kunt u aanschuiven voor kip-kerrie met rijst.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 17 juli kunt u komen genieten van een heerlijke schnitzel met Stroganoffsaus met daarbij frites en sla. We sluiten deze maaltijd af met een iets lekkers na.

Donderdag 18 juli  kunt u aanschuiven voor kip-kerrie met rijst en doperwten plus een nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 17juli tot 12 uur die dag en voor donderdag 18 juli eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Let op:  Uw reservering zien we niet eerder dan aankomende dinsdagavond. U krijgt dan ook iets later antwoord dan dat u van ons bent gewend.

En ook komende vrijdag 19 juni rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09