Komende woensdag eten we groentesoep en varkensvlees reepjes. Donderdag spaghetti met spinazie roomsaus

Deze week kunt u tijdens ‘Eten wat de pot schaft’ op woensdag aanschuiven voor groentesoep en vervolgens varkensvlees reepjes met champignon roomsaus en donderdag eten we spaghetti met een spinazie roomsaus.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 10 juli Vooraf serveren we een groentesoep en het hoofdgerecht is varkensvlees reepjes met champignon roomsaus, pommes Parisiennes en broccoli

Donderdag 11 juli  kunt u aanschuiven voor spaghetti met spinazie roomsaus, ui, spekjes en champignons. We sluiten deze maaltijd af met een lekker toetje.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 10 juli tot 12 uur die dag en voor donderdag 11 juli eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 12 juni rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09