Komende woensdag eten we lasagne met stokbrood en donderdag verse worst met boontjes

U kunt deze week tijdens ‘Eten wat de pot schaft’ op woensdag aanschuiven voor lasagne met sla stokbrood en kruidenboter en donderdag voor verse worst met boontjes en gebakken aardappelen.

We hebben weer een geslaagd weekend ‘Vive la France’ achter de rug. De spullen zijn weer opgeborgen in de kast voor volgend jaar en keren we terug naar de orde van de dag met deze week weer een reguliere Eten wat de pot schaft.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 3 juli zetten we lasagne met sla op tafel met daarbij stokbrood en kruidenboter en een heerlijk toetje na.

Donderdag 4 juli  kunt u aanschuiven voor verse worst met boontjes en gebakken aardappelen met iets lekkers na

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 3 juli tot 12 uur die dag en voor donderdag 4 juli eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 5 juni rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdag uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09