Woensdag kunt u aanschuiven voor schnitzel met champignon roomsaus en donderdag voor een aardappelpannetje

Kom deze week ook gezellig met ons mee eten tijdens Eten wat de pot schaft. Woensdag serveren we een schnitzel met champignon roomsaus en donderdag beginnen we met aspergesoep en de hoofdmaaltijd is een aardappelpannetje.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 19 juni eten we een schnitzel met champignon roomsaus en serveren daarbij pommes Parisiennes en sla. We sluiten af met een heerlijk toetje.

Donderdag 13 juni beginnen we met een lekkere aspergesoep en de hoofdmaaltijd is een aardappelpannetje van krieltjes,blokjes vlees, prei, champignons en spekjes we serveren daar ook appelmoes bij.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 19 juni tot 12 uur die dag en voor donderdag 20 juni eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 21 juni rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09