Komende woensdag maken we groentesoep en spareribs en donderdag speklapjes met spinazie à la crème

Kom deze week ook eens gezellig mee eten bij onze Eten wat de pot schaft. Woensdag eten we groentesoep met spareribs en donderdag komen er speklapjes op tafel met aardappelen en spinazie à la crème.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 12 juni beginnen we met een groentesoep en in de hoofdmaaltijd spareribs met frites en sla.

Donderdag 13 juni serveren wij u speklapjes met gekookte aardappelen, spinazie à la crème en is er iets lekkers na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 12 juni tot 12 uur die dag en voor donderdag 13 juni eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 14 juni rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09