Woensdag aanschuiven voor Chili con carne en donderdag eten we varkensrollade met boontjes

Deze week weer ‘Eten wat de pot schaft’ zoals gewoon met woensdag Chili con carne met frites en sla en donderdag varkensrollade met pommes Parisiennes en boontjes.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 5 juni kunt u aanschuiven voor lekkere Chili con carne met daarbij frites en sla en sluiten we af met een lekker toetje

Donderdag 6 juni komt er varkensrollade met roomsaus op tafel en we serveren daarbij pommes Parisiennes en boontjes met iets lekker na

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 5 juni tot 12 uur die dag en voor donderdag 6 juni eveneens uiterlijk tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 7 juni rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09