Kom woensdag genieten van groentesoep en lasagne en/of donderdag voor kiprollade met sla

Weer twee lekkere maaltijden deze week bij ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag 22-05 wordt het groentesoep met lasagne en donderdag 23-05 kiprollade met sla.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 22 mei beginnen we met groentesoep en stokbrood plus kruidenboter. Daarna lasagne met sla en daarbij stokbrood met kruidenboter.

Donderdag 23 mei zetten we kiprollade met kerriesaus op tafel en serveren daarbij sla en frites en sluiten af met een toetje.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt deze dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 22 mei  tot 12 uur die dag. Voor donderdag 23 mei kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag 24 mei rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09