Komende woensdag eten een karbonade met sla en donderdag huisgemaakte shaslick

Op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’voor deze week staat woensdag 15 mei een karbonade met sla en donderdag 16 mei eten we huisgemaakte shaslick.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 15 mei een lekkere karbonade met gekookte aardappelen en sla plus iets lekkers na. 

Donderdag 16 mei beginnen we met een tomatensoep met stokbrood en kruidenboter. Het hoofdgerecht is huisgemaakte shaslick met daarbij aardappelwedges.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt deze dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 15mei  tot 12 uur die dag. Voor donderdag 16 mei kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En heeft u al gereserveerd voor de speciale editie van ‘Eten wat de pot schaft’?  Meer weten kijk dan hier >>

En ook komende vrijdag rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09