Eten wat de pot schaft voor deze week een een speciale editie

Deze week serveren we een hamburger met frites op woensdag en donderdag eten we varkenshaaspuntjes met warme groenten en is er dinsdag 14 mei een Eten wat de pot schaft special.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt deze dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 8 mei  tot 12 uur die dag. Voor donderdag 9 mei kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 8 mei eten we een broodje hamburger met frites en sla en serveren we een lekker nagerecht.

Donderdag 9 mei  komen er varkenshaaspuntjes in champignonroomsaus op tafel met daarbij country cubes, gemengde warme groente plus een toetje

En ook komende vrijdag rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

‘ETEN WAT DE POT SCHAFT SPECIAL’, ASPERGES TRADITIONEEL

Dinsdag 14 mei 2019 een speciale editie van ‘Eten wat de pot schaft’ die avond serveren we asperges met gekookte aardappelen, ham, ei, een Hollandaise saus en botersaus plus iets lekkers na.

Let op de kosten voor deze avond zijn € 17,50 per persoon (excl. drankjes)

Wil je ook mee komen eten geef je dan uiterlijk voor dinsdag 14 mei 12:00 uur op. Aanschuiven ook hier om 18:03 uur

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09