Woensdag kunt u aanschuiven voor een aardappelpannetje en donderdag voor stoofvlees

Ook deze week bent u weer van harte welkom bij ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag 1 mei komt er een aardappelpannetje op tafel en donderdag 2 mei eten we stoofvlees.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 1 mei  tot 12 uur die dag. Voor donderdag 2 mei kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 1 mei maken we een aardappelpannetje van krieltjes, blokjes vlees, prei, champignons en spekjes en serveren daarbij appelmoes. We sluiten af met een toetje.

Donderdag 2 mei  serveren stoofvlees met gebakken aardappelen en sla met een lekker nagerecht als afsluiter van deze lekkere maaltijd

En ook komende vrijdag rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij wat frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30