Voor de lekkere trek, woensdag gehaktbal met bloemkool en donderdag lasagne

Ook trek in een gehaktbal en bloemkool met een sausje of lasagne met stokbrood? Schuif dan woensdag of donderdag gezellig aan bij ‘Eten wat de pot schaft’.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 24 april  tot 12 uur die dag. Voor donderdag 25 april kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 24 april kunt u aanschuiven voor een gehaktbal, bloemkool met een sausje en gekookte aardappelen met daarna een lekker nagerecht.

Donderdag 25 april  serveren we lasagne met sla stookbrood en kruidenboter met een lekker toetje na

En ook komende vrijdag rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30