Komende woensdag eten tomatensoep met nasi en donderdag halve haan met frites

Kom deze week weer gezellig mee eten bij onze FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft want op woensdag serveren we Chinese tomatensoep met nasi en donderdag kunt u aanschuiven voor een halve haan met frites.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 17 april  tot 12 uur die dag. Voor donderdag 18 april kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

De menu’s voor deze week: 

Woensdag 17 april serveren we vooraf een Chinese tomatensoep en als hoofdgerecht komt er nasi met saté op tafel met daarbij zo beetje alles wat er bij hoort

Donderdag 18 april kunt u aanschuiven voor een halve haan met frites en daarbij zetten we sla op tafel en krijgt een een lekker nagerecht.

En ook komende vrijdag rond 17:30 uur weer een plateservice met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30