Deze week op het menu woensdag beenham met mosterd honing saus en donderdag verse worst met spinazie

‘ Eten wat de pot schaft ‘ heeft deze week op het menu voor de woensdag beenham met mosterd honingsaus en donderdag verse worst met spinazie en ei.

Woensdag 3 april is er vooraf tomatensoep en de hoofd maaltijd bestaat uit beenham met mosterd honing saus met daarbij country cubes ( dat zijn aardappelblokjes ) en warme gemengde groente.

Donderdag 4 april komt er verse worst op tafel. Daarbij serveren we gekookte aardappelen, spinazie met ei en is er iets lekkers na.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 3 april  tot 12 uur die dag. Voor donderdag 4 april kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag rond 17:30 uur weer een plate service met vers gebakken kibbeling van de visboer en daarbij frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09