Deze week eten we chili con carne en een gehaktbal met verse sperzieboontjes

Er staan weer twee lekkere maaltijden op het ‘Eten wat de pot schaft’ menu. Komende woensdag eten we groentesoep en chili con carne en donderdag gekookte aardappelen met verse sperzieboontjes.

Woensdag 27 maart beginnen we met groentesoep met daarbij kruidenboter en stokbrood en de hoofdmaaltijd is Chili con carne met rijst of frites en sla.

Donderdag 28 maart bestaat de maaltijd uit een gehaktbal met gekookte aardappelen en verse sperzieboontjes en sluiten af met iets lekkers na

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 27 maart tot 12 uur die dag. Voor donderdag 28 maart kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag rond 17:30 uur weer een plate service met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09