Lekker! Deze week huisgemaakte nasi met saté en een aardappelpannetje

Onze chef de cuisine heeft voor deze week weer twee aantrekkelijke maaltijden op het menu gezet. komende woensdag eten we huisgemaakte nasi en donderdag aardappelpannetje.

Woensdag 13 maart kunt u bij ons aanschuiven voor huisgemaakte nasi met daarbij saté en alles wat er zo bij hoort. En na krijgt u weer een lekker toetje

Donderdag 14 maart komt er een aardappelpannetje op tafel gemaakt met krieltjes, blokjes vlees, prei champignons en spekjes. Bij dit pannetje serveren we ook appelmoes en krijgt u een nagerecht

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 13 maart tot 12 uur die dag. Voor donderdag 14 maart kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag rond 17:30 uur weer een plate service met vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09