U kunt weer aanschuiven voor rollade met champignon roomsaus en pasta

Woensdag 27 of donderdag 28 februari kunt u weer bij ons aanschuiven voor rollade met champignon roomsaus op woensdag en donderdag voor pasta met keuze uit twee verschillende sauzen;  spinazie roomsaus met champignons en uien of Bolognesesaus.

Op het menu voor woensdag 27 februari staat;  Fijne rollade met champignon roomsaus. Daarbij Franse Frites en gemengde warme groente en natuurlijk weer iets lekkers na

Donderdag 28 februari serveren wij; Pasta met keuze uit twee verschillende sauzen. op roomsaus met spinazie, champignons en u of een Bolognesesaus en ook deze keer weer een nagerecht.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 27 februari tot 12 uur die dag. Voor donderdag 28 februari kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten  zijn € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

En ook komende vrijdag rond 17:30 uur eten we vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09