Bruine bonensoep en schnitzel met champignon roomsaus staan deze week op het menu

U kunt deze week weer aanschuiven voor twee lekkere maaltijden. Woensdag komt er bruine bonensoep op tafel en donderdag bakken we een schnitzel en maken die af met champignon roomsaus country cubes en sla.

Het menu voor woensdag 20 februari;  Bruine bonensoep, traditioneel of de pittige variant met daarbij stokbrood, tortillachips en crème fraîche met iets lekkers na

Donderdag 21 februari  bakken we een lekkere schnitzel en daarbij komt champignon roomsaus, country cubes ( dit zijn aardappelblokjes ) en sla. En ook hier een heerlijk toetje na.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 20 februari tot 12 uur die dag. Voor donderdag 21 februari kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

Per 1 januari zijn de kosten € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Let op: Iedere vrijdag rond 17:30 uur eten we vers gebakken kibbeling van de visboer met daarbij frites en sla. Wilt u ook hier gezellig mee komen eten geef u dan vrijdags uiterlijk tot 12:00 uur bij ons op!

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09