Deze week eten we rode kool met gehaktbal en kapucijnerschotel met gebakken aardappelen

Eten wat de pot schaft zet de komende week op woensdag een gehaktbal met rode kool op tafel en donderdag beginnen we met tomatensoep met stokbrood en kruidenboter en een kapucijnerschotel met gebakken aardappelen is het hoofdgerecht.

Het menu voor woensdag 13 februari;  Een fijne gehaktbal met daarbij gekookte aardappelen, rode kool en appelcompote plus een lekker toetje na.

Donderdag 14 februari  vooraf tomatensoep met stokbrood en kruidenboter en als hoofdgerecht kapucijnerschotel met gebakken aardappelen en sla.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 13 februari tot 12 uur die dag. Voor donderdag 14 februari kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

Per 1 januari zijn de kosten € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09