Deze week lasagne met sla, kipsaté met rauwkost en kibbeling met frites

Ook deze week ben je weer van harte welkom bij FF naar Steef FF wat de potschaft. Woensdag komt er lasagne met sla op tafel, donderdag is er kipsaté met rauwkost en vrijdag gaan we weer langs de visboer voor vers gebakken kibbeling en serveren daarbij frites en sla.

Het menu voor woensdag 6 februari;  We beginnen met groentesoep en daarna komt er lasagne op tafel met daarbij sla stokbrood en kruidenboter

Donderdag 7 februari  kunt u aanschuiven voor kipsaté met satésaus, rauwkost frites met mayonaise met een lekker toetje na

En vrijdag 8 februari gaan we naar de visboer voor vers gebakken kibbeling en serveren daarbij frites en sla

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 6 februari tot 12 uur die dag. Voor donderdag 7 februari kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Voor vrijdag 8 februari gelden dezelfde regels als op woensdag en donderdag. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

Per 1 januari zijn de kosten € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09