We eten deze week zuurkool met spekjes en huisgemaakte nasi

We hebben deze week weer twee lekkere maaltijden in petto voor Eten wat de Pot schaft. Woensdag eten we zuurkool met spekjes en donderdag komt er huisgemaakte nasi op tafel.

Woensdag 23 januari zetten we zuurkool op tafel met spekjes rookworst en stukjes ananas en sluiten af met een lekker toetje.

Donderdag 24 januari kunt u komen genieten van huisgemaakte nasi met zo een beetje alles wat erbij hoort en een nagerecht. 

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 23 januari tot 12 uur die dag. Voor donderdag 24 januari kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

Per 1 januari zijn de kosten € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09