U kunt aanschuiven voor kip kerrie met rijst of tomatensoep en een schnitzel

Komende woensdag en/of donderdag kunt u bij ons aanschuiven voor lekkere kip-kerrie met rijst en doperwten of een tomatensoep en schnitzel met champignon roomsaus.

U kunt dit doen tijdens de Eten wat de pot schaft dagen die we wekelijks in ons café houden met iedere keer weer een lekker menu.

Woensdag 16 januari serveren wij u kip-kerrie met rijst en doperwten met een lekker toetje na.

Donderdag 17 januari kunt u aanschuiven voor een lekkere tomatensoep met stokbrood en kruidenboter en als hoofdgerecht een schnitzel met champignon roomsaus frites en sla.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 16 januari tot 12 uur die dag. Voor donderdag 17 januari kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

Per 1 januari zijn de kosten € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09