Deze week eten we schnitzel met sla en boerenkool met spekjes

Deze week staan op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’ schnitzel met champignon roomsaus en boerenkool met spekjes.

Ook deze week kunt u weer lekker relaxed bij ons komen genieten van twee lekker maaltijden tijdens onze ‘Eten wat de pot schaft’ dagen.

Woensdag 9 januari eten we een schnitzel met champignon roomsaus en daarbij serveren we country cubes ( dit zijn lekkere aardappelblokjes met fijne kruiden ) en sla. We maken de maaltijd compleet met een lekker nagerecht.

Donderdag 10 januari kunt u aanschuiven voor boerenkool met spekjes en rookworst en ook hier weer een lekker toetje na.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 9 januari tot 12 uur die dag. Voor donderdag 10 januari kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

Per 1 januari zijn de kosten € 8,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09