Huisgemaakte lasagne en huisgemaakte bami in het nieuwe jaar

We beginnen het nieuwe jaar goed met twee heerlijke maaltijden bij ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag eten we huisgemaakte lasagne en donderdag huisgemaakte bami.

Na alle drukke dagen kunt u weer lekker relaxed bij ons komen genieten van twee lekker maaltijden.

Woensdag 2 januari komt er vooraf tomatensoep met gehaktballetjes op tafel met daarbij stokbrood en kruidenboter. Het hoofdgerecht die dag is lekkere huisgemaakte lasagne en daarbij serveren we sla.

Donderdag 3 januari kunt u aanschuiven voor huisgemaakte bami met daarbij kipsaté, kroepoek, atjar enz. Als nagerecht zetten we een lekker toetje op tafel.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan voor woensdag 2 januari tot 12 uur die dag. Voor donderdag 3 januari kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

Voor nu wensen we u allemaal een mooie jaarwisseling toe en hopen u terug te zien bij FF naar Steef!