Winterkost bij ‘Eten wat de pot schaft’ in de kerstweek

Ook deze week kunt u weer aanschuiven voor ‘Eten wat de pot schaft’. Komende woensdag 26 december, tweede Kerstdag is er eerst nog een speciale editie, “Eten wat de KERSTpot schaft” maar donderdag 27 december weer een reguliere en serveren we winterkost.

De mensen die tweede Kerstdag met ons mee eten hebben zich inmiddels opgegeven en komen die dag genieten van en speciaal Kerstdiner met onder andere carpaccio, champignon roomsoep en uitgebreid buffet.

Donderdag 27 december serveren we echte winterkost. Er komen dan diverse stamppotten op tafel met rookworst, spekjes en tafelzuur met een lekker toetje na.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan niet meer voor tweede Kerstdag maar voor  donderdag 27 december kunt u nog aanmelden tot 12:00 uur op de dag zelf. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09