Elrico Lenting wint vierde FF naar Steef OLIEbull toernooi

Helaas geen grote opkomst maar daarom niet minder gezellig verliep de vierde editie van het FF naar Steef OLIEbull toernooi. De inmiddels traditie geworden afsluiter van het jaar voor de darters van het café.

Gestreden werd om de titel Bullmeister van Hummelo met de daaraan gekoppelde hoofdprijs, een aquarium met goudvissen. Dit jaar gaan dit aquarium mee naar Doetinchem want met 130 bulls werd Elrico Lenting de Bullmeister voor 2018 – 2019.

Runner up die een lekkere ‘Frostie’ van chocolade won was Chris Limbeek die de finale verloor maar wel een totaal van 101 bulls bij elkaar wist te gooien.

De poedelprijs was dit jaar voor Gerard Limbeek die het respectabele aantal van 8 bulls over de hele avond wist te raken en daarom de prijs voor de “beste OLIEbull van Hummelo” naar huis ging, een compleet pakket om oliebollen te maken.

Het was zoals ieder jaar weer een beren gezellige afsluiter van het jaar mede mogelijk gemaakt door FF naar Steef, BMaP, Jumbo ‘s Heerenberg en Sligro Doetinchem.