Deze week lekker smullen van stoofvlees en pannenkoeken

Deze week op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’ twee maaltijden om van te smullen. Woensdag 5 december komt er stoofvlees op tafel en donderdag 6 december bakken we à la minute lekkere pannenkoeken.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 5 december komt er stoofvlees op tafel met frites, gekookte aardappelen, rode kool en appelmoes. En zoals altijd weer een lekker nagerecht.

Donderdag  donderdag 6 december bakker we voor u à la minute pannenkoeken naturel of spekpannenkoeken en ook hier weer een lekker toetje na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 5 december 12:00 uur of  donderdag 6 december 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En denkt u ook nog even aan “ETEN WAT DE KERSTPOT SCHAFT”?

Ook dit jaar weer een editie van dit gezellig samen zijn zo vlak voor en tijdens de Feestdagen. U kunt dit jaar 3 keer aanschuiven aan de eettafel in mooie Kerstsfeer. Omdat we gemeend hebben deze Kerstmaaltijden in het café te houden zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De dagen waarop u kunt aanschuiven voor ‘Eten wat de Kerstpot schaft zijn; woensdag 19 december, donderdag 20 december en woensdag 26 december, tweede Kerstdag. Iedere editie hebben we een ander menu, of een 4-gangen diner of buffet. Kosten voor deze speciale editie zijn € 22,50 per persoon per dag.

Dus als u mee komt eten geef dan tijdig op dat u komt aanschuiven bij ‘Eten wat de Kerstpot schaft’. Dit kan weer via het bovenstaande email adres, telefoonnummers of de app.