Deze week op tafel groentesoep met kipsaté en boerenkool met worst

Een keer geen zin om in de keuken te staan? Schuif deze week dan aan bij “Eten wat de pot schaft” want deze week komt er woensdag een lekkere groentesoep op tafel en kipsaté met frites en donderdag maken we boerenkool met worst en spekjes.

Voor degene die nog niet weten wat FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 28 november is er eerst een groentesoep met stokbrood en kruidenboter en daarna kipsaté met pindasaus, sla en frites.

Donderdag  29 november maken we echte Hollandse pot, boerenkool met worst en spekjes met daarbij tafelzuur en een lekker toetje als nagerecht. 

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 21 november 12:00 uur of  donderdag 22 november 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En denkt u ook nog even aan “ETEN WAT DE KERSTPOT SCHAFT”?

Ook dit jaar weer een editie van dit gezellig samen zijn zo vlak voor en tijdens de Feestdagen. U kunt dit jaar 3 keer aanschuiven aan de eettafel in mooie Kerstsfeer. Omdat we gemeend hebben deze Kerstmaaltijden in het café te houden zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De dagen waarop u kunt aanschuiven voor ‘Eten wat de Kerstpot schaft zijn; woensdag 19 december, donderdag 20 december en woensdag 26 december, tweede Kerstdag. Iedere editie hebben we een ander menu, of een 4-gangen diner of buffet. Kosten voor deze speciale editie zijn € 22,50 per persoon per dag.

Dus als u mee komt eten geef dan tijdig op dat u komt aanschuiven bij ‘Eten wat de Kerstpot schaft’. Dit kan weer via het bovenstaande email adres, telefoonnummers of de app.