Schnitzel met champignon roomsaus, onbeperkt erwtensoep en ‘Eten wat de Kerstpot schaft’

Buiten het menu voor ‘Eten wat de pot schaft’ voor deze week brengen we ook vast onze ‘Eten wat de Kerstpot schaft’ bij u onder de aandacht. Dit omdat er dit jaar maar een beperkt aantal plaatsen zijn.

Maar eerst voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is een korte uitleg. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 21 november kunt u aanschuiven voor een lekkere schnitzel met champignon roomsaus. Daarbij komen komen diverse warme groenten en aardappelsnacks op tafel en sluiten we af met een lekker toetje

Donderdag  22 november kunt u onbeperkt erwtensoep met roggebrood en spek komen eten en als u dan nog een plekje heeft is er ook nog een nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 21 november 12:00 uur of  donderdag 22 november 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En dan nog even onze inmiddels traditionele  “ETEN WAT DE KERSTPOT SCHAFT”

Ook dit jaar weer een editie van dit gezellig samen zijn zo vlak voor en tijdens de Feestdagen. U kunt dit jaar 3 keer aanschuiven aan de eettafel in mooie Kerstsfeer. Omdat we gemeend hebben deze Kerstmaaltijden in het café te houden zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De dagen waarop u kunt aanschuiven voor ‘Eten wat de Kerstpot schaft zijn; woensdag 19 december, donderdag 20 december en woensdag 26 december, tweede Kerstdag. Iedere editie hebben we een ander menu, of een 4-gangen diner of buffet. Kosten voor deze speciale editie zijn € 22,50 per persoon per dag.

Dus als u mee komt eten geef dan tijdig op dat u komt aanschuiven bij ‘Eten wat de Kerstpot schaft’. Dit kan weer via het bovenstaande email adres, telefoonnummers of de app.

G