Menu ‘Eten wat de pot schaft’ deze week , aardappelpannetje en kapucijnerschotel

Twee passende maaltijden voor deze herfstachtige dagen. Aanstaande woensdag serveren we een aardappelpannetje met onder andere blokjes vlees en prei en donderdag komt er een kapucijnerschotel op tafel.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 14 november komt er een aardappelpannetje op tafel gemaakt van krieltjes, blokjes vlees, prei, champignons en spekjes. Hierbij ook appelmoes en een lekker toetje als afsluiter,

Donderdag  15 november kunt u aanschuiven voor een kapucijnerschotel met gebakken aardappelen en sla met iets lekkers na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 14 november  12:00 uur of  donderdag 15 november 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09