Deze week eten we lasagne met sla en stamppot zuurkool

Ook deze week is het weer gelukt om twee smakelijke maaltijden op de kaart te zetten voor de komende ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag 7 november serveren we lasagne en donderdag 8 november komt er stamppot zuurkool op tafel.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 7 november kunt u gezellig samen genieten van een heerlijke lasagne. Daarbij zetten we sla, stokbrood en kruidenboter op tafel en sluiten af met een lekker nagerecht.

Donderdag  8 november een ouderwetse stamppot zuurkool met klapstuk en rookworst en ook na deze maaltijd komt er nog een lekker toetje op tafel.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 7 november  12:00 uur of  donderdag 8 november 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09