Woensdag serveren we varkensvlees reepjes en donderdag Soto Ayam

Weer twee heerlijke menu’s op de kaart van ‘Eten wat de pot schaft’. Op woensdag 31 oktober serveren we varkensvlees reepjes met champignonroomsaus en donderdag 1 november zetten we Soto Ayam, een maaltijdsoep op tafel.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 31 oktober kunt u aanschuiven voor reepjes varkensvlees met een champignonroomsaus. Daarbij komen ook pommes Parisiennes en sla op tafel en een toetje maakt de maaltijd weer compleet

Donderdag  1 november eten we Soto Ayam. Dit is een maaltijdsoep van zelfgemaakte kippenbouillon en daarin zitten diverse garnituren zoals taugé, ei, prei, geplukte kip, rijst enz. En ook hier weer een lekker toetje na

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 31 oktober 12:00 uur of  donderdag 1 november 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

Vrijdag = visdag!

Iedere vrijdag halen we om 17:30 uur voor degene die zich voor 17:00 uur bij ons hebben aangemeld om mee te komen eten  bij de visboer vers gebakken kibbeling. Hierbij serveren we frites, sla, knoflooksaus en/of ravigottesaus.

Om u op te geven kunt u ook de bovenstaande nummers gebruiken.