U kunt aanschuiven voor een gehaktbal met bloemkool en Chili con carne

Op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’ weer twee lekkere maaltijden. Woensdag 17 oktober serveren wij een gehaktbal met bloemkool en donderdag 18 oktober komt er Chili con carne op tafel. Beide dagen is er weer een lekker toetje na!

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 17 oktober eten we een gehaktbal uit de jus met gekookte aardappelen en bloemkool met een lekker sausje erover. Als nagerecht die dag weer een lekker toetje

Donderdag  18 oktober kunt u aanschuiven voor Chili con carne. U kunt voor erbij kiezen uit rijst of frites en zetten daarbij sla op tafel. Uiteraard ook hier weer iets lekkers na

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 17 oktober 12:00 uur of  donderdag 18 oktober 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09