Deze week serveren we een ‘aardappelpannetje en huisgemaakte nasi

Ook deze week kunt u weer aanschuiven voor 2 heerlijke ‘Eten wat de pot schaft’maaltijden. Woensdag 10 oktober serveren wij een aardappelpannetje en donderdag 11 oktober huisgemaakte nasi. Beide dagen is er weer een lekker toetje na!

oor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 10 oktober serveren we een aardappelpannetje van krieltjes, blokjes vlees, prei, champignons en spekjes.Daarbij serveren we appelmoes en is een toetje als nagerecht.

Donderdag  11 oktober komt er huisgemaakte nasi op tafel met alles wat daar zoal bijhoort en ook na deze maaltijd weer een lekker toetje.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 10 oktober 12:00 uur of  donderdag 11 oktober 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09