Deze week serveren we bruine bonensoep en een ovenschotel met gehakt

Twee passende maaltijden op deze herfstachtige oktober dagen. Woensdag serveren wij bij ‘Eten wat de pot schaft’ twee variaties bruine bonen soep en donderdag een ovenschotel van kool gehakt, rookworst en aardappelen.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 3 oktober kunt u kiezen uit twee variaties bruine bonensoep; De traditionele of de pittige variant. We serveren daarbij stokbrood, tortilla chips en crème fraîche met een lekker toetje na.

Donderdag  4 oktober eten we een heerlijk op smaak gemaakte  ovenschotel met kool, gehakt, rookworst en aardappelen en ook na deze maaltijd weer een lekker toetje.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 3 oktober 12:00 uur of  donderdag 4 oktober 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09