Eten wat de pot schaft serveert deze week schnitzel en pasta

Deze week weer twee lekkere maaltijden op de kaart voor ‘Eten wat de pot schaft’. Komende woensdag eten we schnitzel met champignon roomsaus en donderdag komt er pasta met Bolognesesaus op tafel.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 26 september serveren we een lekkere schnitzel met champignon roomsaus met daarbij  gebakken aardappelen en sla en een toetje maakt de maaltijd compleet.

Donderdag  27 september eten we pasta met een Bolognesesaus gemaakt van spinazie room, spekjes en champignons. Daarbij serveren we stokbrood en kruidenboter. En ook na deze maaltijd weer een lekker toetje.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 26 september 12:00 uur of  donderdag 27 september 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09