Eten wat de pot schaft voor de komende 3 weken

Vanwege de Kermis ziet de agenda voor onze wekelijkse ‘Eten wat de pot schaft’  er iets anders uit. We hebben voor deze week nog twee reguliere avonden, maar de week er na geen traditionele ‘Eten wat de pot schaft’ 

Dan gaat het vanwege de kermis even anders daar komen we zo weer op terug. Maar eerst nog even de introductie voor degene die niet weten wat ‘Eten wat de pot schaft’nu precies is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Komende woensdag 5 september staat op het menu varkensrollade met roomsaus, Pommes Parisiennes en sla met een lekker toetje als nagerecht.

Donderdag 6 september zetten we Chili con carne  op tafel. Met daarbij  rijst en frites en slaen ook hier weer een lekker nagerecht.

De week er op is de Kermis week en hebben daarvoor een speciale ‘Eten wat de Kermispot schaft’ plateservice menukaart samen gesteld. Meer over deze kaart lees je hier >>>

Op woensdag 12 en donderdag 13 september is er dan geen ‘Eten wat de pot schaft. En vanaf donderdag 13 september zijn we vanwege de grote schoonmaak dicht. We gaan weer open op dinsdag 18 september.

Woensdag 19 september is er weer ‘Eten wat de pot schaft zoals gewoon. Dan komt er karbonade met gebakken aardappelen op tafel. We serveren daarbij  zomergroente en iets lekkers na.

Donderdag 20 september kun je aanschuiven voor  huisgemaakte lasagne. Daarbij komt op tafel stokbrood met kruidenboter en sla, een lekker toetje na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert, maar let op; Geef bij je reservering duidelijk op welke dag of dagen je bij ons komt aanschuiven

U kunt op de reguliere ‘Eten wat de pot schaft dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 5 , donderdag 6, woensdag 19 en donderdag 20 september tot 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten voor de reguliere ‘Eten wat de pot schaft’ avonden zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ). Voor de speciale kermis editie is een andere prijslijst die vind je op deze pagina

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is op de gewone ‘Eten wat de pot schaft’dagen altijd bespreekbaar.