Aanschuiven voor StimpStamp met verse worst en spaghetti Bolognese

Tijdens ‘Eten wat de pot schaft’  kunt u woensdag bij ons aanschuiven voor StimpStamp met verse worst en donderdag komt er spaghetti Bolognese op tafel.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Woensdag 29 augustus zetten we StimpStamp op tafel. StimpStamp is een zomerstamppot van aardappelen en dungesneden rauwe andijvie met daarbij verse worst, spekjes en stukjes perzik. En na hebben we weer een lekker toetje

Donderdag 30 augustus eten we spaghetti Bolognese met daarbij stokbrood en sla. En ook na deze maaltijd weer een lekker nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 29 augustus 12:00 uur of  donderdag 30 augustus 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.