Een aardappelpannentje en een rode kool ovenschotel staan deze week op het menu

De komende week staan er op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’ een lekker aardappelpannetje en een rode kool ovenschotel met op beide dagen weer een lekker toetje na!

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Woensdag 22 augustus serveren we een aardappelpannetje van krieltjes, stukjes vlees, prei, champignons en spekjes met daarbij appelmoes en een nagerecht.

Donderdag 23 augustus kunt u aanschuiven voor een heerlijke rode kool ovenschotel. In deze schotel zit gehakt, rode kool aardappelen en crème fraîche. Daarbij serveren we ook appelcompôte en is er een lekker toetje na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 12 augustus 12:00 uur of  donderdag 23 augustus 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.