Deze week lekker stoofvlees en een mix met kapucijners en gehakt

Op het menu van ‘Eten wat de pot schaft’staat deze week op woensdag stoofvlees met gebakken aardappelschijfjes en donderdag een lekkere mix van kapucijners, gehakt, champignons, ui, maïs en kerrie. Tijd dus om weer eens gezellig aan te schuiven bij ons in het café.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Woensdag 15 augustus eten we stoofvlees met gebakken aardappelschijfjes en serveren daarbij sla en een lekker toetje na

Donderdag 16 augustus kunt u aanschuiven voor een heerlijke mix van kapucijners, gehakt, champignons, ui, maïs en kerrie met daarbij frites en sla en ook weer een lekker nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 15 augustus 12:00 uur of  donderdag 16 augustus 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.