Aanschuiven voor lasagne met gemengde sla en schnitzel met champignonroomsaus

U kunt deze week weer aanschuiven voor twee smakelijke ‘Eten wat de pot schaft’ menu’s. We serveren namelijk woensdag lasagne met gemengde sla en donderdag een lekkere schnitzel met champignonroomsaus.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Woensdag 8 augustus zetten we een huisgemaakte lasagne op tafel met daarbij gemengde sla stokbrood en kruidenboter met een lekker toetje na.

Donderdag 9 augustus kunt u aanschuiven voor een schnitzel met champignonroomsaus. Daarbij serveren we Vlaamse frieten en gemengde sla en iets lekkers na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 8 augustus 12:00 uur of  donderdag 9 augustus 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.