Deze week paella en kiprollade met sla en frites

Deze week komen er weer twee smakelijke gerechten op tafel bij onze wekelijkse ‘Eten wat de pot schaft’. Woensdag gaan we op z’n Spaans met paella en donderdag komt er kiprollade met sla en frites op tafel.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Aanstaande woensdag 1 augustus dus paella. Paella is oorspronkelijk een Valenciaans gerecht maar heden ten dage een typisch Spaans gerecht met als t als hoofdingrediënten: rijst en  zeevruchten zoals vis en schaaldieren. Na hebben we weer een lekker toetje

Donderdag 2 augustus komt er kiprollade met sla en frites op tafel en ook die dag weer een lekker nagerecht

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 1 augustus 12:00 uur of  donderdag 2 augustus 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.