Woensdag kunt u kiezen uit twee soepjes en pasta’s, donderdag serveren we runderstoofpot

Als u deze week komt mee eten op onze ‘Eten wat de pot schaft avonden’ dan mag u op woensdag kiezen uit tomaten- of groentesoep met als hoofdgerecht twee verschillende maaltijdsalades en op donderdag komt er runderstoofpot op tafel met frietjes en rijst.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Aanstaande woensdag 25 juli een keuze menu met vooraf keuze uit groente- of tomatensoep. Daarbij serveren we stokbrood en kruidenboter en bij het hoofdgerecht kunt u kiezen uit een pastasalade met gerookte kip  of pastasalade met tonijn. Bij de salades zetten we ook nog een lekkere rauwkost op tafel.

Donderdag 26 juli  eten we runderstoofpot met champignons, paprika en uien. Daarbij zetten we frites en rijst op tafel en is er een lekker toetje na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 25 juli 12:00 uur of  donderdag 26 juli 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.