Deze week bij ‘Eten wat de pot schaft’; Gehaktballetjes met aardappelen en groentesoep met stokbrood

Ook deze week kunt u woensdag en/of donderdag weer bij ons aanschuiven. Op het menu staat deze week ‘s woensdags gehaktballetjes met gekookte aardappelen en verse sperziebonen en donderdag serveren we groentesoep met stokbrood en kruidenboter en kipsaté met pindasaus, sla en gebakken aardappelen.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Aanstaande woensdag 18 juli eten dus gekookte aardappelen, verse sperzieboontjes en gehaktballetjes met weer iets lekkers na.  Donderdag 19 juli hebben we groentesoep met kruidenboter en stokbrood vooraf en als hoofdgerecht kipsaté met pindasaus sla en gebakken aardappelen. 

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 18 juli 12:00 uur of  donderdag 19 juli 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.