Deze week nasi compleet en speklap met bruine bonen en karnemelksaus

Vanaf nu weer twee dagen Eten wat de pot schaft’. Komende woensdag kunt u aanschuiven voor nasi compleet en donderdag komt er een speklap op tafel met onder andere gekookte aardappelen en bruine bonen met karnemelksaus.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Aanstaande woensdag 11 juli eten we lekker nasi met alles er op en er aan met een lekker toetje na. Donderdag 12 juli maken we voor u een speklap met gekookte aardappelen, bruine bonen met karnemelksaus en sla met ook deze keer weer een lekker nagerecht

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 11 juli\i 12:00 uur of  donderdag 12 juli 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.