Menukaart ‘Eten wat de pot schaft’ voor de komende 2 weken

Met Vive la France  en wat andere activiteiten voor de deur zijn het drukke weken. Vandaar dat we deze keer gekozen hebben om een menukaart van twee weken te maken voor ‘Eten wat de pot schaft’

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Op woensdag 27 juni serveren we deze keer beenham met mosterdsaus, pommes Parisiennes en witlof met ham en kaas. Na hebben we weer een lekker toetje

Donderdag 28 juni kunt u aanschuiven voor pasta met spinazie roomsaus. de pasta bestaat uit spinazie, ui, champignons, spekjes en room. Sla serveren we apart en ook hier weer een lekker nagerecht.

Woensdag 4 juli hebben we op het menu Rollade met champignon roomsaus, Parijse aardappeltjes en een salade plus nagerecht.

Let op!

Donderdag 5 juli is er geen ‘Eten wat de pot schaft’. Die dag organiseren we we in samenwerking met De Gouden Karper ‘Table D’Hôte’. Dineren midden in de Dorpsstraat met de drankjes van FF naar Steef en de gerechten van De Gouden Karper.

Vanaf 18:30 uur kunt u die dag inlopen het diner start om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur De kosten voor dit unieke evenement zijn € 57,50 p.p. ( dit is inclusief drankjes ) en u kunt vooraf reserveren via FF naar Steef – info@ffnaarsteef.nl  of De Gouden Karper – welkom@degoudenkarperhummelo.nl

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op de dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 27 juni 12:00 uur of  donderdag 28 juni 12:00 uur en woensdag 4 juli 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

Note: Omdat er mensen zijn die eerder willen eten i.v.m. concert van het Hummelo’s Gemengd Koor en de Görgelpiepen die avond, is het mogelijk om aan te schuiven vanaf half zes

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.