FF naar Steef organiseert samen met De Gouden Karper Table D’hôte

Heerlijk dineren middenin de Dorpsstraat van Hummelo, een uniek evenement in het kader van Vive la France opgezet door FF naar Steef en De Gouden Karper uit Hummelo.

Op donderdag 5 juli vindt dit evenement  plaats in de Dorpsstraat van Hummelo tussen FF naar Steef en de Gouden Karper. U kunt inlopen vanaf 18:30 uur en het dineren aan lange tafels in de Dorpsstraat begint om 20:00 uur en zal tot 22:00 uur duren want dan start de film Le Sens de la Fête. Een film afgespeeld achter de kerk in de open lucht.

Het 3-gangenmenu ( de gerechten komen van De Gouden Karper ) kost € 57,50 per persoon en de prijs is inclusief drankjes die worden geserveerd door FF naar Steef. 

Bij slecht weer is het diner in De Gouden Karper waar FF naar Steef dan de drankjes verzorgt. 

U kunt reserveren via info@ffnaarsteef.nl of welkom@degoudenkarperhummelo.nl of kom gewoon even gezellig langs en geef u op aan de bar van FF naar Steef. Wacht niet te lang want vol=vol

De film Le Sens de la Fête gaat over een hectisch huwelijksfeest in een kasteel waar een reeks van onvoorziene omstandigheden er voor zorgen dat feest in chaos en mineur eindigt. Kosten voor de film zijn € 5,00 per persoon

Neemt u een arrangement, diner plus film dan zijn de totale kosten € 61,50 per persoon. Reserveren voor de film doet u via bestellen@dorpshuishummelo.nl.  U moet wel u eigen stoel, dekentje of kussentje meenemen.