Deze week serveren wij stoofvlees met gebakken aardappelschijfjes en huisgemaakte lasagne

Ook deze week kunt u weer bij ons aanschuiven voor twee lekkere menu’s voor een zeer betaalbare prijs. Op de menukaart van ‘Eten wat de pot schaft’ staat deze week op woensdag stoofvlees met gebakken aardappelschijfjes en donderdag huisgemaakte lasagne met een keuze uit twee salades.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Op woensdag 20 juni kunt u aanschuiven voor stoofvlees met gebakken aardappelschijfjes sla met en een lekker nagerecht, en op donderdag 21 juni serveren we huisgemaakte lasagne met komkommersalade, tomaten-ui salade, stokbrood en kruidenboter met ook hier weer een lekker toetje na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 20 juni 12:00 uur of  donderdag 21 juni 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.

Let op!

Donderdag 5 juli is er geen ‘Eten wat de pot schaft’. Die dag organiseren we we in samenwerking met De Gouden Karper ‘Table D’Hôte’. Dineren midden in de Dorpsstraat met de drankjes van FF naar Steef en de gerechten van De Gouden Karper.

Vanaf 18:30 uur kunt u die dag inlopen het diner start om 19:00 uur en duurt tot 22:00 uur De kosten voor dit unieke evenement zijn € 57,50 p.p. ( dit is inclusief drankjes ) en u kunt vooraf reserveren via FF naar Steef – info@ffnaarsteef.nl  of De Gouden Karper – welkom@degoudenkarperhummelo.nl