Menu ‘Eten wat de pot schaft’ deze week schnitzel met garnituur en gehaktballetjes met andijvie

Deze week kunt u bij ons woensdag aanschuiven voor schnitzel met gebakken ui, spekjes en champignons en donderdag eten we gehaktballetjes met jus en andijvie met een papje

Het is ons weer gelukt om ook deze week weer twee lekkere maaltijden samen te stellen voor onze traditionele ‘Eten wat de pot schaft’ avonden

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Op woensdag 6 juni komt er een schnitzel met gebakken ui, spekjes en champignons op tafel. Daarbij serveren we aardappel wedges, sla en een lekker toetje na.

En donderdag 7 juni eten we gehaktballetjes met jus, gekookte aardappelen en andijvie met een papje. En ook hier weer een lekker toetje als nagerecht.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 6 juni 12:00 uur of  donderdag 7 juni 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.