Heerlijk zomers, puntjes ossenhaas in Stroganoffsaus en kippenpoot met pommes Parisiennes

We gaan een paar hele mooie dagen tegemoet dus hebben we op de menukaart van ‘Eten wat de pot schaft’ deze week  twee passende gerechten gezet. Woensdag komt er puntjes ossenhaas met Stroganoffsaus op tafel en donderdag en lekkere kippenpoot met Pommes Parisiennes.

Opnieuw dus weer de moeite waard  om gezellig bij ons aan te schuiven tijden ‘Eten wat de pot schaft’.

Voor degene die nog niet weten wat het FF naar Steef ‘Eten wat de pot schaft’ is. Eten wat de pot schaft is gezellig met elkaar eten in ons knusse café. Twee dagen in de week serveren we dan een smakelijk menu met toetje voor een betaalbare prijs.

Op woensdag 23 mei dus fijne puntjes ossenhaas in Stroganoffsaus,geserveerd met aardappel gratin, rauwkost en iets lekkers na.

En donderdag 24 mei een kippenpoot geserveerd met pommes Parisiennes, gemengde sla en satésaus met ook weer iets lekkers na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert en bij uw reservering aangeeft welke dag of dagen u komt aanschuiven.  

U kunt op beide dagen aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 23 mei 12:00 uur of  donderdag 24 mei 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

En bij de meesten van u wel bekend, een alternatief is altijd bespreekbaar.