Deze week FF anders, we gaan barbecuen

Ja u leest het goed voor onze wekelijkse ‘Eten wat de pot schaft’ doen we het deze week ff anders.Dit alles in verband met de onthulling van het Normaal beeld op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei. Die dag zijn we dan wel geopend maar is er geen ‘Eten wat de pot schaft.

Daarom speciaal deze week op woensdag 9 mei houden we buiten een barbecue.

Voor iedereen bakken we dan een hamburger en een kipspies en serveren daarbij aardappelsalade, aangemaakte sla, stokbrood, kruidenboter sausjes en iets lekkers na.

Om mee te eten is het zaak dat u vooraf reserveert . U kunt aanschuiven om 18:03 uur. Vooraf reserveren kan tot aanstaande woensdag 9 mei 12:00 uur of  donderdag 3 mei 12:00 uur. Zonder tegenbericht rekenen we altijd wel op de mensen die zich opgegeven hebben voor de vaste lijst.

De kosten zijn € 7,50 per persoon ( exclusief drankjes ).

Vooraf reserveren via de mail  stuur dan een bericht naar info@ffnaarsteef.nl

Bellen mag ook het nummer van Steef is 06 – 30 40 76 72.

Ook kunt u een appje sturen (dat gaat nog sneller) naar ; 06 – 30 40 76 72  of  06 – 57 56 05 09

Donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag dus geen ‘Eten wat de pot schaft’. Wel zijn we die dag geopend en steken we ook dan weer de barbecue aan. Maar ook gewoon genieten van een drankje, portie kaas en worst zijn mogelijkheden die dag.

Er staan die dag wat extra tafels en stoelen zodat je op een afstandje  het hele gebeuren op het plein kunt volgen. U hoeft bij ons dus niet te staan.

Donderdag wordt ook het boek van én over Normaal en Hummelo gepresenteerd.

Deze is na de presentatie ook te koop bij FF naar Steef. Het boek kost € 19,50.

Er staan veel foto’s in en veel dingen over Hummelo. Een echte aanrader dus!